Annons
Annons

23000 bilder & 700 videos!

watson-malin

Jag älskar och då menar jag verkligen ÄLSKAR att ta bilder var vi än är och vad vi än gör. Nästan i alla fall men ni förstår vad jag menar. Alla klagar i just det ögonblicket när man knäpper av korten men efteråt vill alla ha kopior. Det är så underbart att titta på bilderna efter ett tag och man minns så mycket mer tycker jag. Det tar en liksom tillbaka till det datumet och den platsen, precis som dofter kan göra ibland.

Annons

Sedan kan det ju hända att jag ibland tar lite för mycket bilder. Det har hänt. Det måste jag erkänna men hellre för många än för få resonerar jag. Man kan ju alltid ta bort de dåliga och suddiga bilderna efteråt. Problemet är dock att jag aldrig gör det. Jag hinner för det mesta inte riktigt dit och om jag någon gång skulle ta mig tid att gå igenom alla korten så tycker jag så himla mycket om de även om de inte alla är helt perfekta. Varför är det så svårt att trycka på ”delete-knappen”?!

Något som sedan är ännu värre är att vi inte har fört över bilderna till vår ”hard drive” på ett tag och nu när vi har köpt en ny dator så försöker vi febrilt att föra över alla våra fantastiska, underbara och väldigt minnesvärda bilder men det går otroligt långsamt och datorn låser sig stup i kvarten så vi blir liksom aldrig klara. Väldigt frustrerande! Därför har vi ringt Apple Support ett antal gånger nu och försökt få hjälp och de är otroligt trevliga och hjälpsamma men sist vi pratades vid så fick den stackars Apple Support teknikern en smärre chock tror jag och vi med. Han påpekade artigt att; ”ni vet väl om att ni har över 23000 bilder och 700 videos nersparade på datorn! Hoppsan!

(54)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar