Annons
Annons

Alex´s Birthday Party

Denna helg var minst sagt fullspäckad som våra senaste veckor har varit också men gud var kul vi har haft. Jag älskar att ha mycket att göra men speciellt om det är roliga saker på gång så klart. Det allra roligaste var naturligtvis vår förstfödda son Alexs födelsedag. Han fyllde nio år i lördags och det firade vi stort. På morgonen efter skönsång och presentutdelning var vi på öppningen av det nya leksaksmuséet Bergrummet på Skeppsholmen. Ett evenemang arrangerad av fantastiska Petré Event. Vi hade såååå  kul! Efter det var åkte vi vidare till Täby Centrum för att införskaffa ett mobilskal till Alexs allra första mobiltelefon. Han har önskat sig det så länge och verkligen väntat och längtat men inte tjatat så nu tyckte vi att det var rätt läge att ge honom en egen mobil. Han fick en i guldfärg eftersom det är hans favoritfärg. Sedan fick han välja ett eget mobilskal.

Annons

Detta skal blev hans val. Vet inte vem som är mer exalterad. Alex eller James?!

Superkusinerna Jennifer och Miranda och nästan hela Storfamiljen kom på kalaset. Godismaskinen blev en stor hit.

Under tiden vi var på första festen stannade David hemma och förberedde allt för familjefesten. Han städade, lagade mat och fixade allt som behövdes för att fira vår underbara son. Denna gång blev det buffé med båda nyttiga och onyttiga maträtter. Alexs önskemål och hans absoluta favoriträtt just nu är korv med bröd så naturligtvis var vi tvungna att inkludera det också.

Alex hade önskat sig en skateboard och det fick han från min syster Helén och hennes man Roger. Gissa om han blev glad?!!!

Nästan hela Storfamiljen samlad för att fira Världens Bästa Alex! Han har laddat för den här dagen hur länge som helst och han var så tacksam och glad för sitt kalas och för alla gäster som kom och för sina fina presenter.

En helt fantastisk och väldigt speciell dag. Jag tror att Alex kände sig firad från morgon till kväll och är det någon som förtjänar det så är det vår underbara, snälla, omtänksamma och empatiska Alex. Vi älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå. Stort grattis igen på 9-årsdagen eller som han sa själv; ”när jag fyller nio år så har jag levt halva mitt barnliv”. Du tänker och funderar så mycket på livet och det är så spännande att prata med dig om allt mellan himmel och jord. Du lär oss nya saker varje dag och jag ser fram emot de nästföljande nio åren och vägen till att du blir vuxen. Stora kramar från din väldigt stolta Mamma!

(19)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar