Annons
Annons

Älska eller hata gymmet?!

traning

Det är så konstigt med gymmet tycker jag. Ibland älskar jag att gå dit och ibland hatar jag det men det måste ju alltid göras, eftersom mitt yrke kräver att man har en stark och vältränad kropp, så även när jag är inne i kämpiga perioder så är det liksom bara att bita ihop.

Annons

Just nu är jag inne i en väldigt bra fas med träningen. Jag har kört stenhårt hela januari, fem gånger i veckan, med mitt tvåtimmars pass som jag verkligen behöver göra för att känna mig stark och lätt i kroppen. Då mår jag bra och självförtroendet är på topp och då känns det helt plötsligt som att jag inte kan leva utan gymmet. Jag måste åka dit nästan varje dag och köra mina pass och jag längtar dessutom dit.

Annorlunda känns det när man har kommit ur ett bra skede som vi tyvärr gjorde tio dagar innan julafton. Då fick vår yngsta son vattkoppor och då faller liksom allt som har med tidsschema att göra. Vi tyckte vi låg så bra till med allt. Kände oss nästan lite kaxiga. Vi hade köpt ganska många julklappar redan och börjat med annan förberedelse och kände ingen julstress alls men efter att James blev sjuk så fick vi helt plötsligt göra upp en helt annan plan. Eftersom vår lilla kille inte fick gå ut alls på grund av smittorisken så fick David och jag turas om att åka iväg på möten, evenemang och andra bokningar och det som vi båda var tvungna att offra var ju så klart träningen och det kändes inte alls bra. Då kommer man ur den här härliga positiva rytmen då man bara inte kan hålla sig ifrån träningen och helt plötsligt börjar i alla fall jag att hata att gå till gymmet bara för att man har tagit en paus. Men, men, det är ju sånt som händer. Ibland kommer livet emellan och då kan det inte hjälpas.

watson-bristish-christmas

Nu är jag i alla fall tillbaka igen och i det tempot jag är van vid och jag älskar det till ett hundra procent. Nu känns det kul att träna konditionsträning och lyfta vikter och jag vill göra mina tusen sit ups varje dag. De senaste veckorna har jag till och med börjat med rump-situps. Det är superkul! Älskar att svettas, kämpa, pinas och att känna smärtan när det bränner i benen på cross-trainern. Underbart! Då känner man att man lever.

Malin Watson Dance Dress

(27)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar