Annons
Annons

Älskar att göra live TV!

Igår kväll gästade jag Aftonbladet i deras tv-studio när de sände live under Nobelfesten mellan klockan 18-20. Det var verkligen superkul att få medverka och prata om dans.

Med i tv-studion fanns olika experter på blandade områden. Jag fick samtala tillsammans med hovexperten Jenny Alexandersson och moderedaktören Jennifer Winston. Allt under ledning av programledaren Cecilia Benedelle.

Annons

Jag fokuserade naturligtvis på det viktigaste av allt. Nämligen dansen. Jag lärde Jenny Alexandersson några danssteg i wienervals och pratade om vett och etikett på dansgolvet och gav även lite tips om vad mer är viktigt och hur man bäst förbereder sig för dansen i Gyllene Salen efter middagen i Blå Hallen.

Jag älskar verkligen att göra live-tv och att få både prata och dansa i sändning. Det är alltid lika spännande.

Se

Sex experter var på plats denna kväll i tv-studion får att ge råd och diskutera kungligheter, årets nobelpristagare, vett och etikett, festkläderna, menyn och så klart dansen.

Tack Jenny för att du ställde upp och var min danspartner denna kväll. Du var ju jätteduktig.

Om ni missade mig igår kväll så kan ni gå in aftonbladet.tv för att se mitt klipp eller på vår facebooksida på David Malin Watson

Tusen tack Cecilia Benedelle, Jenny Alexandersson och Jennifer Winston för ett väldigt trevligt möte och en mycket intressant diskussion om Nobelfesten. Det var superkul!

(19)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar