Annons
Annons

Älskar mitt nya långa hår!

Igår var jag hos fantastiskt duktiga Tilda Lundborg på Bobbys Hårstudio på Humlegårdsgatan 11 i Stockholm för att sätta i längre extentions i mitt hår och jag är så otroligt nöjd med resultatet. De är verkligen superduktiga på hela salongen och jag kan liksom inte bli nöjdare. I mitt jobb uppträder jag ofta med dansshower, har olika uppdrag på diverse evenemang, håller i föreläsningar, gör work shops, har dansundervisning och annan underhållning. Därför är det superviktigt för mig att jag alltid är fin i håret. Med det nya längre håret känns det lika kul att locka det som att ha platta till det för att få det spikrakt. Båda frisyrerna blir jättefina men på helt olika sätt.

Annons

Mina extentions kommer från Toupéma Belgal och denna gång är de ännu lite längre än de förra vilket jag älskar eftersom håret blir lite kortare när man lockar upp det med stora lockar.

Detta superproffs heter Tilda Lundborg och älskar sitt yrke lika mycket som jag älskar mitt och det märks på hennes resultat. Hon är helt fantastisk!

Om ni känner er sugna på extentions så vet ni vart ni ska vända er. Jag rekommenderar varmt Bobbys Hårstudio som ägs av Bobby Oduncu. Tusen tack igen Tilda och Bobby! Ni är Bäst Bäst Bäst! (OBS! Detta är inget sponsrat inlägg utan bara skrivet av en väldigt nöjd kund). Gå gärna in på www.betteryou.se/searchresults?pagesize för att läsa mer.

(81)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar