Annons
Annons

Älskar skräckfilmer

Jag fullkomligt älskar att titta på skräckfilmer. Helst på bio men även hemma fungerar ju alldeles utmärkt. I alla fall har det gjort det hittills. När David och jag turnerade med dansshowen ”Burn the Floor” brukade vi ofta gå på bio på vår lediga dag. Allra helst på de lite mindre orterna i USA försökte vi hitta diverse skrämmande filmer att se. Det gjorde det hela ännu mer spännande. Det var läskigt att gå hem i mörkret efteråt och det kändes ofta lite spöklikt på de mindre hotellen vi bodde på.

Annons

För det mesta var vi tillsammans med ett av dansparen i showen, våra bästa kompisar, Damon and Rebecca från Australien. Jag minns speciellt en av filmerna som jag tyckte var superbra men samtidigt väldigt otäck. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter men tjejen har mörkt långt hår och klättrar ur tvn och rakt in i vardagsrummet. Efter att vi hade sett den tillsammans säger vi ”god natt” till varandra och de går tillbaka till sitt hotellrum och vi till vårt men efter ungefär fem minuter kommer Rebecca utrusande ur rummet för tvn har slagit på sig själv utan att hon har rört vid fjärrkontrollen. Damon hade gått och hämtat något i receptionen så hon var helt ensam när det hände. Det kan ju självklart finnas en helt naturlig förklaring till varför detta skedde men det var definitivt minnesvärt.

Det värsta som hände David och mig var när vi hade sett en annan ruggig film. Vi kom hem till vårt hotellrum efter bion och går och lägger oss. Vi ligger och myser i sängen tillsammans och helt plötsligt ser jag en hand som tar tag i mig vid sidan av min hals. Jag blir livrädd och skriker rakt ut och David blir helt förskräckt stackarn. Han undrar vad i hela friden det är som pågår varpå jag snabbt inser att det ju faktiskt är hans hand som jag ser. Pinsamt värre. Vad han får stå ut med. Så lättskrämd är jag efter att vi har varit på skräckisar så på sista tiden har vi tyvärr fått överge idén med att se flera läskiga filmer. Jag blir så otroligt spänd och nervös efteråt att jag varken kan sova eller slappna av på flera dagar. Det är synd tycker jag för jag älskar verkligen den där speciella känslan man har inom sig när man vet att man ska få se någonting kusligt och vet att man kommer att njuta av det tills det är dags att gå hem. Då känns det helt plötsligt inte lika roligt längre.

(32)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar