Annons
Annons

Äventyr i fjällen!

lets-dance

De senaste dagarna har jag varit uppe i fjällen och tränat med min superhärliga danspartner för Let´s Dance 2017! Fotbollsspelaren Jesper Blomqvist! Eftersom han hoppade in så hastigt och plötsligt så hade han redan denna resa inbokad på sportlovet så eftersom han inte kunde vara i Stockholm och träna så flög jag upp till fjällen så vi kunde träna där istället.

Annons

pardans

Vi tränade utomhus, inomhus och överallt! Vi har inte en sekund att förlora eftersom vi ligger tjugo dagar efter de andra dansparen.

flyg

På vägen till Hemavan / Tärnaby mellanlandade jag i Vilhelmina som planerat men därifrån gick det sedan inte att flyga vidare till Hemavan på grund av oväder. Det blåste åt fel håll så det vara bara att sätta sig på bussen i tre timmar istället från Vilhelmina till Tärnaby men det gick ju bra. Jag blev lite försenad men vi hann träna över fyra timmar ändå denna dag.

skidor-dans

Jesper varvade dans med skidåkning! Körde dubbla pass med båda. Tur att han är vältränad!!

hemavan

Vem har bestämt att skidbacken bara är till för skidåkning? Det går lika bra att dansa där.

fjallen

Öva, öva, öva!! Premiär om åtta dagar!

flygplats

På vägen hem kunde planet i alla fall lyfta från Hemavan som planerat men tyvärr en timme försenat och utan allt bagage. Det var någonting tekniskt fel med planet så de fick inte lasta på våra incheckade väskor. Däremot fick jag ta ut det jag behövde så jag passade på att rädda mina dansskor på en gång ifall att jag inte får bagaget tillbaka. Hur kan så många saker gå fel på en enda tur och retur-resa till fjällen? Ja ja, det var i alla fall väldigt värt det! Nu har vi fått in många timmars dansträning och det behövs verkligen för att vi ska kunna komma ikapp.

tarnaby

Med detta lilla miniplan tog vi oss till fjällen och tillbaka!

blomqvist-watson

I kväll blir det Kick Off-middag med hela härliga Let´s Dance-gänget och i morgon blir det hårdkörning igen! Let´s Dance 2017! Nuuuuuuu kör vi! Full fart framåt!!

(49)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar