Annons
Annons

Barnens belöning

Hoppas att ni alla har fått en fin start på det nya året! Eftersom våra pojkar var så otroligt tålmodiga och duktiga under hela vår vistelse i Malmö under nyårsveckan då vi repade i fyra dagar i sträck för Nyårsföreställningar på Malmö Opera så funderar vi nu på att ge dom en liten belöning. De klagade inte en enda gång trots att det vissa dagar blev rep ända fram till kl 22 och 23 på kvällen och hela nyårsafton fick de dessutom spendera i väntan tills vi blev lediga kl 23:30.

Annons

Normalt brukar vi inte belöna dom med olika saker men denna gång tycker vi att de gjorde mer än vad man kan förvänta sig av än sju och nio-åring. Fem långa dagars väntan från morgon till kväll med humöret på topp. Stolt, stoltare, stoltast är vad vi är över våra underbara killar.

En idé vi har är att ta de till tillbaka till Malmö igen under sommaren för att se tv-programmet ”Sommarlov” live med Rackar-Alex, Angelica Prick, Malin Olsson och hela gänget. De älskar verkligen Sommarlov och missar aldrig ett enda avsnitt. Ibland tittar Alex till och med igen på reprisen samma dag. Så mycket tycker de om programmet men det ligger så långt fram i tiden så vi håller just nu på att fundera ut vad vi bäst kan ge dom för att de hjälpte oss så mycket.

Om ni kommer på något kul vi kan ge dom så får ni gärna hojta till! Vi är tacksamma för alla tips vi kan få.

(63)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar