Annons
Annons

Bästa arbetsplatsen!

img_3588

Nu är vi i full gång med alla rep även för våra öppningsnummer för Let´s Dance! Såååå kul för oss proffsdansare att få träna tillsammans och dansa ihop och det skapar dessutom en fantastisk teamkänsla oss emellan. Oerhört viktigt tycker jag och ett perfekt sätt att starta den nya säsongen!

Annons

Även om vi alla ”tävlar” mot varandra i tv-programmet och självklart vill hålla oss kvar i tävlingen så länge som möjligt så är det väldigt betydelsefullt att vi jobbar tillsammans och mot samma mål och att vi som grupp ser till att skapa en varm, positiv och härlig miljö i replokalen mellan kändisar, proffsdansare och alla som jobbar i produktionen. På det sättet tror jag att man känner sig trygg och om man trivs så frodas man och har därmed skapat de absolut bästa förutsättningarna man kan för att vara kreativ och producera sitt allra bästa.

Dessutom har vi superkul! Vi svettas ihop, vi skrattar tillsammans och vi stöttar varandra i både uppgångar och nedgångar. Alla vill varandra så väl och det tror jag är nyckeln till en härlig och framgångsrik arbetsplats!

(72)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar