Annons
Annons

Bästa julklappen någonsin!

watson-malin

Härom dagen var det dags för årets första julmingel! Då åkte min röda kappa naturligtvis på. Jag älskar färger och det är kul att sticka ut lite ibland tycker jag, speciellt under vintern då många bär enbart svarta kläder. Evenemanget var arrangerat av fantastiska Erwik Communication, Alexander Erwik och Alexander Catalan och hölls på d.brand & friends, NK Passagen i Stockholm.

Annons

malin-watson-tjejkvall

Jag gick dit med mina underbara tjejkompisar Ylva Andersson och Tina Howser och väl på plats träffade vi supergulliga Susie Päivärinta. Vi minglade runt och njöt av både god sushi och härlig champagne.

sushi-event

Ingen dålig mat och dryck-kombination för en vanlig tisdagskväll!

event-erwik-communication

Det känns alltid lyxigt med champagne!

jessica-almenas

Under kvällen lanserades olika skönhetsprodukter från Cleareyes, Sweden och Cetaphil och panelen, med bland annat Jessica Almenäs, pratade om hur man bäst håller sig snygg och återfuktad under de kallaste och tuffaste vintermånaderna. Den mest intressanta diskussionen tyckte jag var när de började prata om vikten av inre skönhet, varma och välkomnande ögon och att vara närvarande vid möten med andra människor. Något som jag verkligen brinner för. De blev också tillfrågade om vad deras bästa julklapp hade varit. Nästan alla svarade att det var när de fick tid med sina nära och kära. När de slapp för mycket stress och press med fix inför julen. Det fick mig att tänka på vilken min bästa julklapp var. Jag kan säga så här att min bästa julklapp någonsin var när vi i familjen bestämde att vi skulle sluta med julklappar till varandra (oss vuxna) och bara ge barnen dom istället. Nu lägger vi alla pengarna på god mat och dryck så att vi vuxna bara kan umgås och ha trevligt tillsammans. Det tycker jag är fantastiskt! Barnen älskar sina julklappar men jag älskar tiden vi har med varandra under julen då vi kan sitta ner i timmar och bara äta, njuta och prata tillsammans.

malin-watson-friends

Så härligt att hinna umgås med mina fantastiska tjejkomisar Ylva och Tina! Vi fortsatte kvällen på restaurang East så att vi fick några timmar till att ses. En väldigt trevlig kväll blev det.

smart-in-the-dark

”Smart in the Dark” ska man vara och därför köpte jag den här mössan med starka reflexer på från deras företag. Både snyggt och smart, eller hur?!

event-malin-watson

Tusen tack Erwik Communication, Alexander Catalan och Alexander Erwik för ett proffsigt, snyggt, trevligt och väldigt intressant evenemang med härliga och djupa diskussioner. Underbar kväll med underbara människor!

(41)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar