Annons
Annons

Boda Borg levererar!

boda-borg

Igår hade vi en heldag på Boda Borg i Oxelösund. Vilket oförglömligt äventyr det blev. Vi var där med min bror Mattias och hans två döttrar Miranda och Jennifer. Det kan beskrivas som Fångarna på Fortet men för både barn och vuxna. Massor med utmaningar i olika rum. Om man klarar uppgiften så får man en stämpel och ett visst antal poäng. Vi var taggade till tusen!

Annons

boda-borg-oxelosund

Vissa utmaningar var läskigare än andra!

fangarna-pa-fortet-boda-borg

Ingen gick säker i Fängelsehålan men till slut klarade vi utmaningen! Man kan välja att gå in allihopa tillsammans i rummen eller dela upp sig i mindre grupper. Man fick även göra om utmaningen om man misslyckades. Då var det bara att gå ut igen och sedan prova en gång till.

watson-barn

En lite suddig men tydlig bild på hur verkligt allt kändes. Alla celler och rum var verkligen bra gjorda.

watson-kusiner

Spökhuset ratades av Alex, Jennifer och Miranda och av mig själv också. Jag var livrädd! Den enda som vågade sig in där var vår 6-åring James med sällskap av David och Mattias.

watson-karlsson

Dansutmaningen var vi ju så klar tvungna att anta och som tur var så lyckades vi ta oss igenom alla rummen. Annars hade det varit lite pinsamt!

karlsson-watson

I Spindelmannenrummet var det väldigt kul! Här har de fastnat i en av hans celler.

watson-david

För det mesta gick det jättebra att klättra för vår yngsta son James.

david-watson

Men ibland fick han hänga som en liten koala runt Davids hals. Alla medel tillåtna för att klara av uppgifterna. Man fick hela tiden jobba som ett team tillsammans med barnen vilket var väldigt kul. Alla hjälps åt att hitta olika lösningar på kluriga gåtor, frågor, uppgifter och fysiska utmaningar.

watson

Vi hade en helt oförglömlig dag tillsammans och jag kan verkligen rekommendera Boda Borg till er alla. Speciellt om ni har barn i åldrarna 8 år och uppåt. Det gick ju bra även med James som är 6 år men det är lättare om barnen är något äldre skulle jag säga. Det var även många grupper som bestod av enbart ungdomar eller vuxna så detta fantastiska ställe är kul för alla åldrar. Missa inte Boda Borg i Oxelösund. Ni kommer inte att ångra er!

(23)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar