Annons
Annons

Bokat och klart!

Längtar efter ett långt och härligt sommarlov tillsammans med barnen. Nu har vi bara några jobbdagar kvar. Sedan blir det äntligen semester.

Barnen hade som önskemål att vi skulle återvända till Legoland i England som vi besökte för första gången förra sommaren. Vi lyckades pricka in de två varmaste dagarna i fjol i London men det gjorde inte så mycket. Det resulterade bara i att färre kom just den dagen så köerna blev lite kortare än vanligt. Vi bodde inne på själva Legoland på deras Legoland-hotell vilket var helt fantastiskt. Speciellt för barnen så klart. Definitivt dyrt men värt det. Underhållning och legobyggen överallt. Såååå fint gjort. Den här gången ska vi bo på det nya Legoland-hotellet som ligger precis vägg i vägg med det gamla och om det är hälften så bra så kommer vi vara mer än nöjda hela familjen.

Annons

Vi hade superkul varenda sekund förra gången så den här resan ser jag verkligen fram emot! Killarna pratade dessutom om den här upplevelsen flera månader efteråt och ända sedan dess har de velat åka tillbaka. De fick spara sin veckopeng i fem veckor i rad nu under våren som villkor för att vi skulle boka in en ny resa. Lite måste de ju få kämpa. Det känns viktigt för oss att de uppskattar det de får. Snart åker vi. Kommer bli magiskt.

Legoland rocks!

(38)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar