Annons
Annons

Claes klarade dödsdroppet!

Jag är såååå stolt över min fina danspartner som både dansade en grym cha-cha (tycker jag) och klarade dödsdroppet i fredagens direktsändning av Let´s Dance på TV4. Dessutom var han rejält förkyld (han hade en så kallad ”man cold”) så det blev en tuff dag för stackars Claes men kul hade vi i alla fall när vi fick framföra vår dans framför den underbara och väldigt kärleksfulla publiken. Bild Annika Berglund.

Annons

Denna kväll hyllade vi Barbro Lill-Babs Svensson och tillägnade vårt öppningsnummer till denna fantastiska kvinna. Numret koreograferades av min man David Watson.

Vi dansade till ett medley av tre av Lill-Babs låtar mest populära låtar. Är du kär i mig ännu Klas-Göran?, En tuff brud i lyxförpackning samt Leva Livet och vilket liv hon har haft. Underbara Lill-Babs. En fantastisk artist och en makalös kvinna. Bild Annika Berglund.

Kan knappt fatta att vi redan har gjort tre fredags-sändningar. Tiden bara swishar förbi. Vi tränar, äter, sover, tränar, äter, sover, tränar, äter sover. Bild Annika Berglund.

Det enda tråkiga ögonblicket i detta super-roliga program är utröstningen. Denna gång blev det tyvärr fina Nikki Amini och Tobias Karlssons tur att lämna tävlingen. Verkligen synd. Vi saknar er redan i replokalen. Bild Annika Berglund.

(74)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar