Annons
Annons

Dansar våra pojkar?

En fråga David och jag ofta får är om våra söner också dansar och svaret är att vi alla dansar, sjunger och spexar hemma i vårt hus. Däremot har de inte uttryckt att de vill gå och lära sig att dansa. Vår äldsta sons dröm är nämligen att bli uppfinnare. Han är otroligt kreativ men på ett helt annat sätt än vad vi är. Han älskar att skapa olika saker och använder det vi hittar hemma. Ingenting får kastas. Allt ska återanvändas och kommer därför tillbaka men i helt andra skepnader. Han har också börjat på teater vilket han fullkomligt älskar och det som är kul är att han tycker att det är lika roligt att jobba backstage med rekvisita, ljus och ljud som han tycker det är att själv stå på scen och leverera olika repliker. Vår yngsta son sjunger jättemycket. Han och David sjunger ofta tillsammans och det är ljuvligt att få uppleva. Däremot tyckte han inte att det var så roligt som han trodde det skulle vara att gå på kör så vi ska försöka hitta något annat åt honom som han förhoppningsvis kommer trivas med.

Annons

Det viktigaste för oss är att båda våra killar hittar det de tycker om att göra. Vi vill att de ska hitta sin egen passion i livet och förverkliga sina egna drömmar. Dansen har varit helt fantastisk för David och mig och den är och kommer nog alltid att vara vårt huvudyrke men det är en väldigt tuff bransch som kräver mycket både mentalt och fysiskt. Man måste verkligen älska att dansa varenda dag timme ut och timme in för att bli framgångsrik men så är det väl med de flesta yrken. Om man älskar det man gör så blir man till slut bra på det. Därför känner vi att vi vill att de skå gå sin egen väg och hitta det de älskar att göra.

I morgon kommer de i alla fall båda på genrepet av Let´s Dance på eftermiddagen tillsammans med mina föräldrar, min bror och hans fru och deras två döttrar. Det ska bli underbart att ha de alla i publiken. En väldigt härlig påskpresent till oss båda.

(52)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar