Annons
Annons

Dansglädje i massor!

Danseveneman David Watson

Helgen bjöd på dansshow, dansevenemang och även dansträning för ett, än så länge hemligt, projekt! Sååå kul! David hade dansskola i swing på ett fantastiskt arrangerat evenemang mitt i stan med massor av dansintresserade gäster under lördagen. De blev så glada när de fick lära sig att dansa och gick verkligen ”all in”. Direkt efter dansskolan hämtade David upp mig från mitt dansjobb för att sedan åka direkt vidare till anrika Hasselbacken på Djurgården för en dansshow på ett väldigt elegant och fint bröllop tillsammans med våra fantastiska kollegor Cecilia Ehrling och Kristjan Lootus. Vi framförde två dansnummer var och stämningen var på topp. Älskar att uppträda!!!!

Annons

Watson Ehrling Lootus

Så här kul hade vi i logen! Som avslutning körde vi disco och flertalet gäster vågade sig faktiskt ut på dansgolvet från första stund för att testa sina bästa ”dance moves”. Det är en superhärlig känsla när man ser att människor vågar att prova på och ännu härligare när man ser att de sedan börjar njuta av dansen. Ju mer de slappnar av, desto mer vågar de köra på fullt ut och desto bättre blir dansen! Helt magiskt!

Malin Watson Cecilia Ehrling

En fantastisk dag och kväll med massor av dans och jättekul att jobba tillsammans med underbara vänner och kollegor Cecilia och Kristjan. Inget evenemang är det andra likt och det är precis därför det är såååå kul och spännande att få jobba med underhållning! Man har en plan för varje event men man vet aldrig vad som kommer att hända under kvällen. Älskar mitt jobb till ett hundra procent!!!!

(15)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar