Annons
Annons

Dansglädje på Swedbank!

Hälsodag-Swedbank

Igår var vi inbokade på ett fantastiskt evenemang för Swedbank. De arrangerade en Hälsodag med temat Hållbara Medarbetare. Vi höll i ett svettigt Latin Fitness Danspass för deras personal där dom fick lära sig Rumba, Samba och Jive och det var verkligen superkul. De gav allt och var otroligt entusiastiska. Underbart att få komma och inspirera med dans som träningsform.

Annons

Hälsodag-Swedbank-Watson

Vilket härligt och viktigt tema för hela dagen!

David-Malin-Watson

Uppvärmning med dansen Rumba.

Danspass-Swedbank

Underbart att så många kom och deltog i vår aktivitet. Alla såg väldigt glada och svettiga ut när vi var klara med danspasset och det är ju liksom det som är hela poängen. Man blir ju som ni säkert redan vet både lycklig och vältränad av att dansa. Den bästa träningsformen av de alla enligt mig, haha, men jag menar det verkligen. När man dansar använder man hela sin kropp på ett fantastiskt sätt som ger resultat nästan omedelbart.

Swedbank-Watson

Tusen tack underbara Louise Rubinstein, Charlotte Sevekvist och Swedbank för att vi fick komma och lära era medarbetare att dansa och för ett superproffsigt och härligt genomfört evenemang! Vi älskar älskar älskar vårt jobb!!

(47)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar