Annons
Annons

Dansshow, Dansskola och Dansunderhållning!

Dansshow Malin Watson Tony Irving David Watson

I onsdags och torsdags var det dags för dansshow, dansskola och danstävling igen ombord Viking Line Cinderella tillsammans med ”the one and only” Tony Irving. Det är underbart att se hur många personer som kommer och deltar och som är så intresserade av att både titta på dans samt att gå upp på dansgolvet och dansa själva. Helt fantastiskt!

Annons

Dansshow Malin Watson

Dansshow på kvällen! Denna gång rumba som är kärlekens dans. David och jag demonstrerade hur en rumba kan se ut och senare var dags för tre par att tävla mot varandra i samma dans. Superkul och så härligt att se hur involverade både publiken och de tävlande blir. Alla går verkligen ”all in” och ger hundra procent och skapar väldigt unika rumba-danser på dansgolvet!

Dansshow Malin Watson David Watson

Älskar även att få jobba med min underbara man David Watson. Vi har för det mesta konstiga och osociala tider för de flesta evenemang vi blir bokade för men fördelen är att vi ofta får jobba tillsammans.

Dansshow Watson Malin

Dansskola i bugg, foxtrot och tango. Det var många som kom och deltog och det roligaste av allt tycker jag är att det är så blandade åldrar på deltagarna och att alla dansar med alla.

Dansshow David Watson Malin Watson Ton Irving

Tack för den här gången Tony! Alltid lika kul att få jobba tillsammans med dig.

(41)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar