Annons
Annons

Den förlorade ringen!

När David och jag hade varit gifta i ett år så fick jag en väldigt vacker diamantring i present av honom. Vi var då på turné med dansshowen Burn the Floor och befann oss därför i Australien. Efter dansshowen på kvällen ville vi gå ut och fira vår 1-åriga bröllopsdag och började promenerade till en restaurang som vi hade spanat in vid ett tidigare tillfälle men på vägen dit hamnade mitt i ett enormt skyfall, det värsta jag har varit med om, så vi sprang den sista biten.

Annons

Trots det var vi totalt dyngsura när vi kom fram. Det droppade till och med om oss. Har aldrig varit med om något liknande. Visste inte ens att det kunde regna så mycket på en gång. Personalen på restaurangen skrattade hjärtligt åt oss men hjälpte sedan till och gav oss handdukar så att vi kunde torka av det värsta. Efter det åt vi en härlig middag och firade vårt första år som man och fru. Det var verkligen romantiskt. Dyblöta och superkära satt vi där och njöt av en underbar kväll tillsammans. Samma kväll fick jag min fina ring av David. Jag älskar verkligen den här ringen men för några år sedan så försvann den. Tror att jag måste ha tagit av mig den i samband men någon av mina graviditeter. Var väl svullen eller något. Annars brukar jag aldrig ta av mig min mina ringar och jag tar aldrig någonsin av mig min vigselring eller förlovningsring. Jag har letat och letat efter den förlorade ringen och härom dagen höll vi på att röja i huset och vad dök upp då om inte min fina diamantring från vår 1-åriga bröllopsdag. Jag blev så himla glad och plötsligt sköljde alla minnen från den dagen över mig och nu är den äntligen tillbaka på mitt finger igen. Den måste ha försvunnit när vi flyttade från vår lägenhet i stan till vårt nuvarande hus. Nu kommer jag aldrig ta av den igen. Såååå väldigt tacksam, kär och glad!

(69)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar