Annons
Annons

Det bästa vi har!

Jag känner mig så otroligt tacksam för min lilla familj. Mina tre Watson Boys betyder allt för mig. Just nu tänker jag extra mycket på det eftersom både David och jag är inne i en väldigt intensiv jobbperiod och då vill vi så klart se till att de har allt de behöver och att de ändå känner att de får tid och uppmärksamhet från oss. Det viktigaste för oss är att de mår bra. De är de finaste pojkarna som finns.

Annons

Under påsklovet var Alex, James och jag på Tekniska Museet en dag då David jobbade. Jag hade en hel eftermiddag ledig vilket kändes fantastiskt. Vi älskar det museet allihopa och det finns så många saker för barnen att göra där. Denna gång byggdes denna fina igloo och det var inte helt lätt kan jag säga men med mycket teamwork och hjälp från en annan pappa och hans två barn så lyckades vi få ihop den till slut.

De flesta dagarna fick killarna gå på fritids under påsklovet eftersom vi både jobbar med Let´s Dance under hela våren men jag tror faktiskt att de har haft väldigt kul på sina respektive avdelningar. Personalen på deras skola är jätteduktiga på att hitta på aktiviteter för barnen. De har bland annat varit och simmat, bowlat och grillat. Då blir man så glad i hjärtat och känner att de faktiskt har det ganska bra ändå.

Segergesten efter att igloon blev klar. Våra underbara pojkar. Att skaffa dom är det bästa David och jag har gjort och för det är vi så tacksamma varenda dag.

(31)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar