Annons
Annons

Det här är Malin Watson

Malin Watson

Jag är professionell dansare och jobbar med dans på heltid med olika dansshower, dansundervisning, evenemang och tv-projekt. Jag älskar livet och min största passion är dans och att få jobba med projekt jag verkligen brinner för. Jag föreläser även om positivitet och om vikten av att älska det man gör. I min tävlingskarriär var jag rankad bland de högsta i världen, jag har turnerat jorden runt i sju års tid med den internationella succédansshowen Burn the Floor och har deltagit i flera säsonger i tv-programmet Let\'s Dance på TV4 som professionell dansare. Nu senast med superstylisten Jonas Hallberg från Hollywood och sportlegendaren Thomas Wassberg. Mitt yrke är min absoluta största passion i livet förutom min underbara man David som även han är proffsdansare och mina fantastiska söner Alex 7 år och James 5 år. Hoppas du vill hänga med mig i min blogg och ta del av vad som händer i mitt liv. Tempot är högt och känslorna starka, ibland går det upp och ibland går det ner men det är aldrig ett tråkigt ögonblick!

Kontaktinfo för samarbeten: [email protected]


Annons