Annons
Annons

Dina tankar är din verklighet!

Watson-Malin-Blog

Din verklighet är baserad på vad du tänker. Varenda sekund av varje dag. Dina tankar är din verklighet. Det är någonting helt fantastiskt tycker jag för det gör ju faktiskt att du själv kan ta kontroll över ditt eget liv och hur du känner. Vilken typ av verklighet vill du leva i? Det är upp till dig. Vi har ett val varenda dag hur vi väljer att tänka och känna om olika saker. Om vi går omkring och tänker väldigt negativt om oss själva, vår omgivning och allt som händer runt omkring oss så blir vår värld mörk, dyster och pessimistisk och vi minskar definitivt våra chanser för lycka och framgång. Om vi fokuserar på allt som är fel så kommer vi automatiskt att jobba mot ett negativt resultat.

Annons

Om vi istället vänder på det och tar kontrollen över våra tankar och väljer att se det positiva i varje situation, då kommer det att ske en drastisk förändring i hur vi lever vårt liv varje dag. Vår verklighet förändras med omedelbar verkan enbart beroende på hur vi tänker. Tre intressanta saker händer då på samma gång.

1) Vi matar vår egen hjärna med positivitet, bra energi och härliga tankar
2) Vi skickar ut positiv energi och kärlek till vår omgivning
3) Vi programmerar automatiskt vår hjärna till att söka efter positiva lösningar för att uppnå ett framgångsrikt resultat

Det låter ju lätt eller hur? Det är det också i teorin. Logiskt också tycker jag men kanske inte lika lätt i praktiken. Det kommer alltid att komma negativa tankar till oss men det är upp till oss att stoppa dom. Vänd på tanken, forma om den, sök efter någonting positivt istället, hur litet det en kan tänkas vara och sedan igen när nästa tanke dyker upp och igen och igen för de negativa tankarna kommer att återkomma till oss gång på gång på gång tills vi har tränat upp vår hjärna att alltid ändra vår tanke till någonting optimistiskt istället. Detta är ingenting som kommer att ske naturligt över bara en natt bara för att vi har bestämt oss för det. Det kräver träning och att vi ställer om vår hjärna. Ju mer vi övar desto mer sällan kommer de negativa tankarna till slut dyka upp i vår hjärna vilket gör att det så småningom kommer att bli lättare. Det blir då naturligt och vårt nya sätt att leva och tänka.

(58)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar