Annons
Annons

Du stinker!

Malin Watson 1

När David och jag dansade vår första danstävling tillsammans i Bournemouth i England var jag störtkär i honom men det visste han inte om. Jag blev förälskad i honom ganska så snabbt faktiskt. Tyckte han var helt oemotståndlig. Charmig, snygg, omtänksam, smart och rolig. Tävlingen hette United Kingdom Open Rising Star Latin American Championships. Danspar från hela världen hade samlats för att utkämpa striden om den åtråvärda titeln och vårt mål var satt högt. Vi ville till final och helst av allt vinna.

Annons

Tidigt på morgonen dansade vi vår första runda och vi gick sedan vidare omgång efter omgång. Dansen gick verkligen superbra. Stämningen var helt fantastisk under båda dagen och kvällen och ju längre vi kom i tävlingen desto mer steg spänningen. Efter tredje rundan släppte tyvärr min frisyr lite grann. En av mina små miniflätor som vi hade vikt dubbla i en hästsvans piskade därför David rakt i ansiktet mitt under dansen så att han började blöda. Han bad mig sedan att inte komma så nära i ett av våra danssteg i rumba (kärlekens dans) eftersom som han sa på engelska: ”you stink”! Va? Vad säger han? Stinker jag? Tusen tankar for genom mitt huvud. David tycker att jag stinker. Luktar jag verkligen så illa? Jag kände mig helt förkrossad. Ja ja, inget att göra åt det just nu i alla fall. Det här får vi väl lösa senare. Det var bara att fokusera på danstävlingen igen.

Resten av rundorna gick superbra och det slutade med att vi vann hela tävlingen. Vår första tävling och vinst på en sådan stor danstävling. Det kändes helt otroligt förutom det där som David hade sagt till mig, Det gnagde verkligen i mig och jag ältade det inom mig igen och igen. Till slut tog jag mod till mig ett par dagar efter danstävlingen och pratade med David om det. Jag försökte säga det på ett lite skämtsamt sätt men ändå visa att jag menade allvar. I can´t believe you said to me at the competition that you think I stink!!!! (Du sa på tävlingen att jag stank!) David såg jätteförvånad ut. Va? Vad menar du? sa han. Ja, du sa ju att jag stank på tävlingen och att jag inte skulle komma för nära dig i det där danssteget i rumba. Nej, nej, nej, sa David. Jag sa att ”it stings”! Såret svider så fruktansvärt mycket när du kommer för nära och kommer åt det med kinden. Därför bad jag dig att inte göra det.

Åh, vad skönt tänkte jag. Hurra! Hurra! Hurra! Han tycker inte att jag stinker! Jag kanske har en chans ändå för framtiden att bli hans flickvän! Så typiskt mig att missförstå situationen så att det hela blev jättepinsamt fast jag är väldigt glad att jag frågade. Annars hade jag kanske än idag trott att jag stinker!

(58)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar