Annons
Annons

En hyllning till min make David Watson!

Ni vet han som koreograferar alla öppningsnummer i tv-programmet Let´s Dance på TV4. Han som är bakom kameran och ser till att alla vi skiner, blänker och glänser. Han som guidar oss igenom våra danser med våra kändisar varje vecka. Han som alltid lockar fram det bästa hos oss, pushar oss när våra krafter har tagit slut, tröstar oss när vi är ledsna, löser våra konflikter, hjälper oss när vi har kört fast, peppar oss varenda dag och konstant fyller på med massor av positivitet, kärlek, energi och kreativitet. The guy with the smallest ego and the biggest heart. That is my husband. I look up to you and I respect you and I love you. Now and Forever. Your wife.

Annons

Så många olika nummer har David koreograferat och inget är det andra likt. Kärleksnumret mellan två killar (i det här fallet Aaron och Tobias) betydde otroligt mycket och om det numret skrevs det till och med i Expressen efteråt. Superkul och superviktigt! Alla ska vi väl få kunna bli kära i vem vi vill.

Vårt Girl Power-nummer gick inte heller av för hackor. Alla vi tjejer älskade att dansa det.

Med detta härliga gäng repar vi varje måndag och tisdag, kör kamerep på onsdagar och har direktsändning hela fredagen.

David koreograferar även vinjetten som spelas in framför en så kallad ”greenscreen” innan programmet börjar sändas på TV. Ibland kan det vara lite knepigt då kändisarna inte har hunnit tagit så värst många danssteg vid det stadiet.

Även våra fantastiska programledare får ibland dansa och uppträda i våra öppningsnummer. Detta musikalnummer för ett par veckor sedan var verkligen roligt att göra och ett samarbete mellan massor av olika personer i produktionen. Inte minst vår producent Elinor Aldals vision och vår bildproducent Johan Sandklefs superproffsiga öga användes för att skapa denna magi.

Domarna är även de med i öppningsnummer ibland. I fredags dansade samtliga jurymedlemmar i det första numret för kvällen (Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar) och öppnade hela programmet tillsammans med oss proffsdansare.

Dermot Clemenger och David Watson har tävlat mot varandra i nästan hela deras karriärer och har nästan växt upp tillsammans i dansvärlden i Nordirland och Irland. Dermot har ju varit domare i många år i Let´s Dance men satsar nu på en sångkarriär istället. Han kom därför och framförde sin nya fina sång ”Dance with me” i fredags. Vi proffsdansare fick naturligtvis dansa till låten medan han sjöng på dansgolvet. Ladda gärna ner hans låt på Spotify. Allt överskott går till forskning om diabetes. Dermots son har tyvärr nyligen drabbats av denna jobbiga sjukdom.

Dansproducent David, Huvudproducent Elinor och Bildproducent Johan snackar ihop sig om kvällens musikal-battle. Bästa samarbetet.

Repa repa repa. Många timmars träning blir det för både öppningsnummer, dansparsnummer och diverse extranummer varje vecka. Svettigt värre men kul är det.

Disco-medley och disco-tema i Let´s Dance denna kväll.

David, du är så otroligt bra på det du gör. Du är liksom spindeln i nätet. Utan dig så skulle vi inte kunna leverera hälften av vad vi gör. Teamwork is everything och du äger. Tack för allt du gör för oss.

(148)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar