Annons
Annons

En hyllning till min Mamma!

Halloween-muffins, fladdermöss-kakor, spökmaränger, spindelsaft, pumpa-soppa, italienska köttbullar, mandarin-pumpor, laxbiffar, orm-bröd och spindelklubbor vara bara några av de delikatesser och fantastiska fantasiskapelser min mamma hade lagat till den stora Halloween-festen vi var var bjudna till igår. Pappa hade naturligtvis hjälp till massor han också men mamma är så otroligt kreativ med allt hon gör och jobbet de båda hade lagt ner på att skapa en superkul fest för oss allihopa var helt makalös.

Annons

Hela Storfamiljen var samlad. Mina föräldrar, min bror och svägerska och deras två döttrar, min syster och hennes man och David och jag och våra barn. Alla hade gått ”all in” och klätt ut sig. Så roligt!

De sötaste och godaste fladdermössen någonsin.

Mamma Solweig kom med fat efter fat med Halloween-fika.

Barnen bjöds på spindelsaft.

Superkusinerna njöt av alla godsaker.

Mandarin-pumpor och spindel-klubbor. Inga konstigheter alls. Haha. Så himla fina.

Själv dissade jag min blonda look och valde en lite mörkare nyans för denna spöklika afton.

Dukningen var som vanligt spektakulär hos mina föräldrar.

Svägerska Åsa med David. Total commitment. Love it!

Spyende pumpa-huvud = utsökt ärtpuré.

Halloween-systrar!

Ormbrödet var både supergott och superfint.

Mina läskiga Halloween-pojkar! Älskade att de också ville gå ”all in” och bli sminkade och utklädda och deras looker hade de själva bestämt.

Laxbiffar, köttbullar, sallad och oändligt med godsaker. Vi njöt i fulla drag.

En jätterolig familjefest för både stora och små.

De söta spökmarängerna låg gömda i en kista.

Hjälp!

Hela kvällen avslutades med en fantastisk glassofor. Alex vår äldsta son hade tydligen (utan vår vetskap) önskat sig det som efterrätt och naturligtvis hade mamma kommit ihåg det och lagade till en superstor sådan för hela familjen. Så omtänksamt. Det var en fantastisk fest med så mycket kärlek och tack vare mina underbara föräldrar så får våra barn uppleva en sådan magisk Halloween på sitt höstlov. Tack mamma och pappa för att ni bryr er så mycket om era barnbarn och om hela storfamiljen. Vi hade det sååååååå bra hela kvällen och vi uppskattar verkligen allt ni gör för oss. Älskar er massor och massor!!!!

(60)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar