Annons
Annons

En kamp mot klockan!

Dansshow Malin David Watson

Just nu känns det som om tiden bara flyger iväg. Så mycket jobb och projekt samtidigt som att tiden liksom aldrig räcker till. Varje dag är en kamp mot klockan. Jag mot tiden och tiden vinner varje gång.

Annons

Det finns inte nog med timmar på ett dygn. Däremot är det jätteroliga jobb vilket jag är så otroligt tacksam för. Ingen dag är den andra lik. Nu gäller det bara att försöka njuta av varje stund och inte bli stressad. Vara totalt närvarande och glädjas åt att man får vara så kreativ på jobbet. Jag älskar verkligen att skapa och jag tycker ju också om att ha massor att göra men jag vill helst inte bli stressad. Stress blockerar kreativitet medan spänning och inspiration föder nya idéer. Elden och drivet inom kommer att ta mig vidare till nästa dag full av nya uppslag. Varje dag är ett nytt äventyr och det finns inga begränsningar. Den enda som kan begränsa mig är jag själv och min stress. Nu väljer jag att skaka av mig hetsen och istället omfamna tanken på att jag får vara kreativ och skapa varje dag i dansens underbara värld!

(46)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar