Annons
Annons

Ett hjärta av guld

Ju äldre barnen blir desto försiktigare är jag att skriva för mycket om våra barn på bloggen och social media eftersom de kanske inte uppskattar att man berättar allt för många detaljer om vad de gör och säger och vad som händer i deras liv men det hände en sak under julen som värmde mitt mamma-hjärta något alldeles extra så jag frågade Alex om jag fick lov att skriva om det på bloggen och han gav mig sin tillåtelse.

Annons

När det var dags för julklapps-utdelning på julafton så tog Alex fram ett paket från honom till sin lillebror James. Varken David eller jag visste om att han hade förberett en julklapp och vi hade heller ingen aning om vad det var inuti. Det visade sig att han hade sytt en julstrumpa till sin bror på syslöjden i skolan och broderat in ett J för James sidan. Det tyckte jag var otroligt omtänksamt och kärleksfullt och det gjorde mig så rörd. Alex bryr sig så mycket om andra människor och han är väldigt gullig mot sin bror och har verkligen ett hjärta av guld. Floppsy (James gosedjurskanin) fick naturligtvis låna den en liten stund och James älskade sin present.

(17)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar