Annons
Annons

Fäller en liten tår

Igår kom välkomstbrevet till klass 1A för James. Då började jag gråta. Det är så typiskt mig. Jag gråter på skolavslutningar och deras pjäser och när jag helt plötsligt inser hur stora de har blivit.

Annons

Jag känner mig alltid så känslosam vid skolstarterna trots att jag vet att det kommer att gå jättebra. De känner sig båda väldigt trygga i skolan och har världens bästa och mest engagerade lärare och fritidspedagoger vilket vi är otroligt tacksamma för. Ändå fäller jag alltid en liten tår när det är dags för ett nytt kapitel i deras liv. Den här gången är det dags för James att börja i ettan. I den riktiga skolklassen. 6-årsklassen var ju lite mer som en uppvärmning inför den riktiga skolan även om den nu också räknas som en skolklass. Känner mig så stolt över båda våra söner och väldigt emotionell inför måndag. Då smäller det. Vi har två skolpojkar!

(89)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar