Annons
Annons

Finalen av Let´s Dance 2016!

Wassberg Watson Let´s Dance 2016

Igår var det då äntligen dags för den stora finalen i Let´s dance 2016! Efter elva veckors direktsändning och ett flertal veckors rep innan dess stod det klart att kampen skulle utspelas mellan sångerskan Elisa Lindström med proffsdansare Yvo Eussen och bloggerskan Bianca Ingrosso med proffsdansare Alexander Svanberg.

Annons

Öppningsnummer av David Watson Let´s Dance 2016

För första gången någonsin hade vi två kvinnliga deltagare i final! Superduktiga Elisa och fantastiska Bianca var dessutom med och frontade kvällens öppningsnummer koreograferat av min man David Watson.

Wassberg Watson Söderberg Zimmerman

Alla tidigare deltagare var tillbaka för att dansa en av sina bästa danser från säsongen som gått. Härliga Rickard Söderberg och underbara Maria Zimmerman framförde naturligtvis sin fina American Smooth.

Wassberg Watson Lindorff Lootus

Sista uppladdningen inför våra sista danser med fina Linda Lindorff och duktiga Kristjan Lootus.

Let´s Dance 2016 Greenoom

Vår fantastiska programledare Jessica Almenäs höll som vanligt i allt snack mellan danserna i greenroom. Inte lätt att hålla ordning på oss vilda och energiska deltagare!

Greenroom Let´s Dance Backstage

Intervju med Daniel Paris , vår webb-programledare för Let´s Dance tillsammans med fina deltagare Nassim Al Fakir, Isabel Adrian och Fredric Brunberg.

Pia Marc Wassberg Watson Let´s Dance 2016

Underbara Pia Johansson och fantastiska Marc Christensen framförde sin oförglömliga samiska tolkning av bugg.

Malin Watson David Watson Let´s Dance 2016

Passade på att ta en bild med vår dansproducent David Watson som även är min underbara man och proffsdanspartner.

Let´s Dance Final 2016 Groupie

Toni Prince knows how to take a groupie!!

Wassberg Watson Lindström Eussen

Efter en otroligt jämn och superbra final med väldigt hög standard på danserna samt två otroligt fina och underhållande shownummer stod det klart att sångerskan Elisa Lindström tog hem segern för Let´s Dance 2016 tillsammans med sin proffsdanspartner Yvo Eussen. Stort stort grattis till er båda och stort grattis till Bianca Ingrosso och Alexander Svanberg för en fantastisk andraplats.

Thomas Wassberg Malin Watson Let´s Dance 2016

Vi fick avsluta vår Let´s Dance-resa med att återigen dansa vår wienervals då Thomas bjöd upp mig på bal i Wien. Ett av våra absoluta favoritnummer från den gångna säsongen. Jag är så oerhört stolt över denna fina man som heter Thomas Wassberg, en skidlegendar känd över hela världen, som till slut tog mod till sig att tacka ja till detta tv-progam och prova något han aldrig tidigare hade gjort. Han tyckte många saker var konstiga i början men växte sig starkare och starkare in i tävlingen. Vi har lärt känna varandra väldigt väl efter att ha spenderat otaliga timmar tillsammans i replokalen, tv-studion och synkrummet med alla intervjuer och övriga inslag som ska spelas in till programmet och därmed blivit väldigt goda vänner. Tack för att du vågade Thomas och tack för att du litade på mig under hela säsongen så att vi fick göra den här resan och uppleva någonting väldigt unikt och speciellt tillsammans!

(78)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar