Annons
Annons

Före & efter smink!

Let´s Dance Malin Watson Utan Smink Helene Norberg

På fredagarnas livesändning av tv-programmet Let´s Dance på TV4 så blir vi sminkade och friserade av vårt fantastiska sminkteam och även stylade av superduktiga Sara Biderman. Här kommer ett litet bildreportage så att ni kan se exakt hur det brukar gå till i sminkrummet innan sändning.

Annons

Utan smink Let´s Dance Malin Watson Helene

Ingen av oss vaknar ju direkt upp så som vi ser ut i tv-rutan när vi framför vår dans tillsammans med vår kändispartner.

Smink Let´s Dance 2016 Malin Watson Helene Norberg

Vi anländer till tv-studion helt utan smink väldigt tidigt på morgonen för att dansa igenom vår dans eller danser som det är från och med den här veckan. Vi har tre försök på dansgolvet och det är då också första gången vi repar dansen med den fantastiska Let´s Dance-orkestern ledd av Jonas Gröning.

Smink Helene Norberg Let´s Dance Malin Watson

Efter vårt dansrep går vi upp till smink- och håravdelningen.

Smink Let´s Dance Malin Watson Helene Norberg

Fantastiska Helene Norberg har gjort mitt hår och smink de senaste två fredagarna och jag har känt mig som en prinsessa. Vi pratar alltid igenom våra dansnummer och bestämmer tillsammans vad som passar bäst till kläderna, koreografin och dansen.

Malin Watson Helene Norberg

Dags att ta itu med håret!

Smink Malin Watson Helene Norberg Let´s Dance

Helene och hennes kollegor är otroligt duktiga på sina jobb. Dessutom känner man sig väldigt ompysslad när man sitter i sminkrummet. Det känns verkligen som lugnet före stormen. Jag brukar ladda mina batterier på sminkavdelningen och bara sitta och fokusera på vad som kommer att hända under livesändningen. Visualisera alla dansnummer.

Smink Let´s Dance Malin Watson Helene Norberg

Förvandlingen nästan klar! Efter lunchen repar vi öppningsnummer och sedan är det dags för genrep.

Malin Watson Smink Helene Norberg Let´s Dance

Tack så mycket underbara Helene och hela gänget för att ni gör oss så fina varje fredag! Det är en fantastisk känsla när allt faller på plats innan man går ut på dansgolvet. Dansen, tekniken, koreografin, musiken, ljussättningen, kameravinklarna, sminket, håret och kläderna. Det känns som magi! Världens roligaste jobb!

Green room Wassberg Watson

Dags för livesändning kl 20:00 varje fredag!

(69)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar