Annons
Annons

Första utröstningen!

I fredags var det dags för andra avsnittet av Let´s Dance på TV4 och säsongens första utröstning. Lite extra nervöst blir det alltid när det är dags för första paret att lämna tävlingen. Man vill ju aldrig att någon ska åka ut över huvudtaget. Helst vill vi ju dansa vidare i all evighet. Vi har så otroligt kul allihopa så det känns ju lite sorgligt när någon måste lämna festen tidigt. Bild Annika Berglund.

Annons

Stämningen var i alla fall på topp både i green room och bland publiken. Här med fantastiska Daniel, Claes, Britt, Katja och Aaron.

Dance class of 2018! Nu börjar allvaret. Bild Annika Berglund.

Vi hade toktränat på vår tango hela veckan och kände oss extremt revansch-sugna med tanke på förra veckan poäng från juryn. Claes älskade dessutom dansen tango från allra första steget så det kändes jättekul. Bild Annika Berglund.

Fina Viktor, Linn, Alexander, Gustaf, Claes, Jasmine, jag, Daniel och Margaux.

I Marias sminkstol satt jag denna gång för att bli fin i hår och smink.

Härliga Tobias, Alexander, Margaux, jag, Martina, Tobias och Daniel.

Så här glada blev vi efter vår dans och våra poäng. Såååå mycket högre siffror än förra veckan och jätteroligt att juryn såg en utveckling i Claes dans.

Underbara Tobias, Nikki, jag och Britt.

Jag är verkligen superstolt över min fina danspartner som levererade en grym tango och behöll sin fina ram och satte alla stegen i vår koreografi. Claes tre yngsta barn var även på plats i tv-studion denna kväll så därför kändes det extra viktigt att prestera på topp.

Världens coolaste bondbrud Britt Ekland blev tyvärr tvungen att lämna tävlingen först tillsammans med sin fina danspartner Aaron Brown. Det har varit så kul och en stor ära att få lära känna dig Britt och underbart att få höra alla dina historier om ditt makalösa och spännande liv. Du är helt fantastisk och historisk i Let´s Dance. 75 år och totally fabulous!

(81)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar