Annons
Annons

Fotbolls-cha cha i direktsändning!

Vilken speciell veckofinal det blev i fredags i Let´s Dance! Vi fick äran att dansa vår cha-cha till VM 94-låten ”Gräva Guld i USA”! Jesper är ju en av VM-hjältarna från 94 och denna veckas inslag handlade därför just om detta fantastiska äventyr när dessa otroligt duktiga fotbollsspelare skrev svensk fotbollshistoria. Dessutom dansade Jesper cha-cha med bollen i början i cha-cha takt och det mina vänner är inte lätt. Så otroligt stolt över min fina danspartner!

Annons

I onsdags var det dags för säsongens första solduschparty!

Det var dessutom Jespers allra första soldusch! Han såg lite rädd ut när jag kom ut från min men han körde sin ändå och blev härligt brunbränd till vår fotbolls-cha cha. När man har kört sin första soldusch, då vet man att man är inne i Let´s Dance-bubblan på riktigt. Vi går All In!

Älskade våra kläder och hår och smink i fredags! Stylade av fantastiska Sara Biderman och hår och smink av Helene Norberg.

Älskar att få dansa med denna underbara, ödmjuka, ambitiösa och härliga kille!

Att få dansa cha-cha till låten Gräva Guld i USA med en av Sveriges VM-hjältar från 94, det kommer jag att bära med mig resten av mitt liv.

Superkul fredags-sändning men som tyvärr alltid avslutas med att något par måste lämna tävlingen och denna gång var det Messiah Hallberg och Nathalie Davidssons tur. Vi saknar er redan massor! Detta gäng är verkligen underbart.

(47)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar