Annons
Annons

Fotbollsgalan 2017!

I måndags sändes Fotbollsgalan live på TV4 och Jesper och jag fick den stora äran att dela ut pris till bästa manliga och kvinnliga anfallsspelare samt uppträda med ett litet dansnummer. Det var så otroligt roligt att få göra detta tillsammans. Att dansa i direktsändning är ju alltid lite nervöst men där är jag ju ändå på hemmaplan men att få hålla en dialog ihop framför dessa legendariska idrottsprofiler var väldigt nervöst kan jag avslöja men desto roligare att få genomföra.

Annons

Jag älskade den stora fina glasfotbollen på scenen. Så coolt att få dansa inuti den.

Grymmaste programledarna Anna Brolin och Frida Nordstrand ledde hela den direktsända galan tillsammans och vilket proffsigt team de var. Ni äger tjejer!

Efter galan blev det efterfest. Först på Globen och sedan på Café Opera. Man måste ju få fira lite grann ibland. Speciellt efter en sådan här kväll.

Let´s Dance-reunion med härliga Anders Öfvergård som inte alls är arg längre. Han är bara väldigt glad och vi blev väldigt glada att få träffa honom igen.

Världens bästa gäng! Anders, Jesper, Ludde, Carro och Andreas. Vi dansade hela natten lång.

Ett väldigt kärt återseende på galan. Min allra första danspartner i Let´s Dance. Den legendariska, karismatiska och oförglömliga sportjournalisten Peppe Eng. Såååå otroligt kul att ses igen.

Det var en ära att få vara en liten del i detta stora och viktiga evenemang. Jag känner mig så otroligt tacksam för att vi fick göra detta.

Så här glada var vi efter galan. Tack Jesper Blomqvist, världens bästa danspartner, för en oförglömlig kväll! Det var nervöst. Det var läskigt. Det kändes ovant att få prata inför så många människor i en direktsändning men herre gud vad roligt det var. Jag njöt av varenda sekund. Tack tack tack.

(85)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar