Annons
Annons

Framträdande i Blå Hallen!

Igår kväll var det dags för dansshow i Blå Hallen i Stadshuset. David och jag uppträdde med ett nummer i Jive och fantastiska Kristjan Lootus och Maria Lindberg med ett nummer i Slowfox. Direkt efter våra framträdanden tog vi upp cheferna och dansade ett disco-nummer tillsammans innan vi ledde upp alla gästerna till Gyllene Salen för mer dans till en live-orkester. Stämningen var på topp och allt gick precis som planerat om inte till och med ännu bättre. Såååå himla kul!

Annons

Älskar att få uppträda på olika evenemang och tycker naturligtvis att det är väldigt roligt att David och jag får göra så många events tillsammans men jag tycker också att det är otroligt givande att få göra evenemang ihop med andra danspar. Det blir så häftigt och maffigt när allt faller på plats.

Laddar i logen!

Genomgång i Gyllene Salen inför kvällens evenemang. Det är så otroligt vackert i Stadshuset.

Dags för genrep av kvällens dansshow.

Efter genrepet blev det dock en väldigt lång väntan eftersom vi var sista punkten på programmet innan gästernas egen dans började i Gyllene Salen. Som tur var hade vi en supermysig log att hänga i under kvällen.

Jag älskar guld!! Vågar knappt berätta för vår äldsta son som är nio år att det finns en sal i Stockholm som heter Gyllene Salen och är färgad helt i guld. Hans absoluta favoritfärg har alltid varit och är fortfarande guld. Han älskar guld och jag älskar också guld!

Tack Kristjan, Maria för ett superkul framträdande! Det var verkligen roligt att få uppträda tillsammans med er på detta väldigt eleganta evenemang. En magisk kväll med massor av dans, glädje och inspiration!

(29)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar