Annons
Annons

Friday with Feeling!

I fredags dansade Jesper Blomqvist och jag vår mest känslomässiga dans hittills i denna säsong av Let´s Dance. Temat var ”Jorden Runt” och varje kändispartner fick välja ett favoritland till vilket vi proffsdansare fick välja en dans som skulle bli denna veckas dans. Jesper valde England och därför blev det dansen Slowfox. En elegant pardans med stora, svepande rörelser över dansgolvet och som även anses som den absolut svåraste dansen.

Annons

Min fantastiske make David Watson stod som vanligt för öppningsnumret som dansades till låten ”Freedom” av Beyoncé. En mörkare, starkare och mer ”edgy version” av Ballroom Dancing.

Vi har jobbat så otroligt hårt med denna veckas dans som handlar om massor av olika känslor. Passion, kärlek, frustration, smärta och sorg. I vårt inslag berättade Jesper om sitt fantastiska, framgångsrika år i Manchester United då laget vann allt man kunde vinna, en så kallad ”treble” men också om året efter då hann blev skadad och fick gå igenom operation efter operation, massor av rehab och till slut var tvungen att avsluta sin karriär mot sin vilja när han var på sin absoluta topp på grund av sina olyckliga skador. Vi försökte få in så många av dessa känslor som möjligt i vår dans och Jesper lyckades över min högsta förväntan. Så mäkta stolt över denna underbara fotbollskille som har haft en sådan otrolig fotbollskarriär och som nu kastar sig in i detta dansäventyr med huvudet före och bara växer mer och mer för varje vecka som går.

Girl Power in the Opening Number! Ballroom gone over to the Dark Side.

Vi är jätteglada att få dansa vidare i Let´s Dance och jag hoppas att vi får stanna väldigt länge. Vi har så många planer för våra framtida danser. Inspirationen är på topp även om sömnen har nått sitt absoluta minimum.

Bild: Annika Berglund. Denna kväll var magisk för mig.Vi fick dansa en dans som var väldigt personlig för oss båda. Vi blottade våra känslor på dansgolvet inför en hel massa människor och det kändes väldigt befriande. Ser redan fram emot nästa fredag. Det enda tråkiga var som alltid utröstningen. Denna gång var det fantastiska Dominka Peczynski och Martin Drakenberg som var tvungna att lämna tävlingen. Ni är redan saknade! Det ska ni veta.

(51)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar