Annons
Annons

Frustration på hög nivå!

img_1562

Den här veckan har saker verkligen inte gått min väg. Jag har haft strul med både min dator och mobil. Så fruktansvärt frustrerande. Det är inte ofta jag blir på dåligt humör och börjar tänka negativa tankar men de senaste dagarna är det precis vad jag har gjort. Jag har känt mig så arg och varit irriterad på allt och alla. Det finns ingenting som gör mig så stressad som när tekniken inte fungerar. Något som min stackars man är högst medveten om. Därför har all administration på danskontoret gått extra långsamt de senaste dagarna men men.

Annons

Efter många telefonsamtal och flera besök på Apple store så är nu i alla fall det mesta löst och det är dags att vända tillbaka humöret till att vara positiv igen. Veckan avslutades också med fina vänner på middag igår och första adventsmys idag så det går sannerligen ingen nöd på mig men ibland behöver man skriva av sig. Nu tänker jag spendera resten av helgen med att påminna mig själv om vad jag är tacksam för i mitt liv och enbart fylla vårt hem med positivitet och kärlek och massor av härliga jultankar.

Hoppas ni alla får en underbar första advent idag! Kraaaaaaaaamar från the Watson Household!

(11)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar