Annons
Annons

Full av inspiration!

För mig handlar livet väldigt mycket om att lära sig nya saker, att våga ge sig ut på okänt område och uppleva nya äventyr. De senaste veckorna har jag även lärt mig väldigt mycket om mig själv. Både vad jag klarar av att hantera och jag har även fått förmånen att se mig själv utifrån andras ögon på ett helt nytt sätt vilket har fått mig att inse en hel del saker om mig själv som jag inte insåg tidigare. Det inspirerar mig och fyller mig med livsglädje för jag vill ständigt utvecklas både som person och i mitt yrke där jag jobbar med dans i alla dess former.

Annons

Ju mer man lär sig desto mer inser man hur mycket man har kvar att lära och det är precis vad jag vill att mitt liv ska handla om. Jag vill inte förlora den nyfikenhet jag hade som barn och inte heller den öppenhet med vilken jag mötte och umgicks med nya vänner. Vi behöver inte ha ett så starkt skydd framför oss som vi tror när vi pratar med nya människor i vår omgivning. Om vi blir sårade så blir vi sårade. Vi kommer att läka igen. Jag tror inte att det går att uppleva livet i sin fulla glans utan att först öppna upp sig själv. Jag vill möta er alla med en nakenhet som blottar den jag är på riktigt för först då kan ni se vem jag verkligen är.

Livet är så spännande och framför allt så är livet här och nu.

(61)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar