Annons
Annons

Galainvigning Internationella Komedifilmfestivalen

Igår kväll var David och jag inbjudna till galainvigningen av Internationella Komedifilmfestivalen på Skandia på Drottninggatan. Hela evenemanget var arrangerat av fantastiska Erwik Communication med Alexander Erwik i spetsen och vilken härlig kväll det blev! Efter röda mattan bjöds det på champagne och snittar och minglet var sedan i full gång.

Annons

Kvällen konferencier var skådespelerskan och komikern Nisti Sterk som också är Komedifilmfestivalens festivalchef. Hon fick oss att skratta, gråta och lyssna andäktig på vartenda ord hon sa medan hon presenterade de olika filmerna och visade oss deras trailers. Lisa Nilsson bjöd på vacker och emotionell sång tillsammans med flera andra artister innan det var dags för förhandsvisningen av filmen ”All Inclusive”. En svensk komedi om tre starka kvinnor med Suzanne Reuter, Liv Mjönes, Jennie Silfverhjelm, Jonas Karlsson och Goran Bogdan. Filmen var lysande måste jag säga. Så annorlunda, rolig och oförutsägbar. Vi har inte skrattat så mycket åt en film på väldigt länge. Gå och se den nu. Ni kommer inte att bli besvikna.

En väldigt trevlig kväll med min underbara man. Det händer inte så ofta att David och jag går ut på ”date” tillsammans men förra veckan gjorde vi det och igår fick vi ytterligare en utekväll tillsammans. Känns fantastiskt! Ha en underbar helg allihopa!

(27)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar