Annons
Annons

Gäst hos Fråga Doktorn på SVT

I måndags kväll flög jag upp till Umeå för att spela in ett tv-program på SVT. Dagen efter var jag nämligen gäst i Fråga Doktorn med duktiga programledaren Suzanne Axell och doktorsexperten Gunilla Hasselgren. Jag blev intervjuad om min uppväxt och framför allt om mina upplevelser av skoltiden. Jag hade det ganska så tufft i skolan och inte blev det sedan bättre av att jag började satsa på en karriär inom dansen. Jag stack ut fel på alla sätt och vis och hur jag än vände och vred på mig så passade jag liksom aldrig in. I alla fall inte enligt dom som härskade i vår klass.

Annons

Det var jobbigt att prata om och det kändes väldigt ovant att öppna upp och berätta om dessa upplevelser som ligger så djupt begravt inom mig. Jag känner mig så mycket mer bekväm med att prata om positiva saker och visa upp min glada sida vilket är en stor del av mig själv men livet är ju inte bara fyllt av solskenshistorier så det var nog nyttigt för mig att göra detta även om det låg långt utanför min bekvämlighetszon.

Programmet spelades in som ”live on tape” vilket betyder att det är exakt samma procedur som om det skulle vara direktsändning. Ingenting tas om utan allt spelas in i ett svep.

Programledare Suzanne Axell gjorde det dock väldigt lätt för mig att prata. Hon fick mig att känna mig trygg och det var nästan så att jag glömde av filmkamerorna under vår konversation. Intervjun är ganska lång. Hela tolv minuter vilket är mycket för tv men det kändes som högst två minuter.

Tusen tack Suzanne Axell, Gunilla Hasselgren, och hela teamet på SVT för att ni tog så bra hand om mig och tack så mycket TV4 för att jag fick tillåtelse att göra detta. Missa inte att titta på hela programmet när det sänds om mindre än två veckor. Kl. 18:45 på SVT den 6/11.

(61)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar