Annons
Annons

Girl power in Let´s Dance 2016!

Let´s Dance Wassberg Watson

I fredags var det kvartsfinal och vi gjorde som vanligt två olika dansnummer men inte vilka framträdanden som helst utan Fusion med tre olika danser i samma nummer samt vår Tango. När jag berättade för Wassis om Fusion för första gången så trodde jag att han skulle svimma. Han var så klart väldigt orolig för övergångarna från den första dansen till den andra och från den andra till den tredje dansen men han gjorde otroligt bra i från sig. Vilken utveckling från första programmet!

Annons

Malin Watson Thomas Wassberg Fusion Let´s Dance

Stolt, glad och exalterad över att domarna äntligen börjar uppmärksamma Thomas härliga utveckling! I vår tango blev vi uppbackade av alla fantastiska proffsdanstjejer som deltagit denna säsong, Cecilia Ehrling, Jeanette Carlsson, Maria Zimmerman och Elisabeth Novotny. Vi skulle alla gestalta ett element var. Luft, vatten, eld och jord. Thomas och jag fick luft och satte därför in två svåra lyft då Thomas fick mig att flyga genom luften.

Let´s Dance Öppninsgnummer

Jag vill också passa på att tacka alla fyra tjejer för deras fantastiska stöd, pepp och support. Både i detta nummer och varje gång vi tränar tillsammans med öppningsnummer, rep och i tv-studion. Jag är den enda danstjejen kvar i programmet och istället för att de är sura på mig för att vi har gått vidare så har jag istället bara fått fullt stöd till ett hundra procent och massor av kärlek och värme från dom alla fyra. Tack underbara tjejer, det betyder jättemycket! Ni är bäst!!!!

Öppningsnummer Let´s Dance

Underbara fantastiska Cecilia Ehrling, Jeanette Carlsson, Elisabeth Novotny och Maria Zimmerman! Girl Power in Let´s Dance 2016!! Det känns fantastiskt att vi som tjejer i samma bransch kan stötta varandra istället för att tävla emot varandra! Vi är alla bra på olika saker och tillsammans utgör vi the ”Pro Girls” in Let´s Dance 2016! More Girl Power to the people I say!!

Thomas Wassberg Malin Watson Let´s Dance

Vilken resa vi har haft och vilken vad mycket han har förbättrat sig, min fantastiska danspartner och skidlegendar från Åsarna,  Thomas Wassberg!!

Öppningsnummer David Watson Let´s Dance

Öppningsnumret var som alltid koreograferat av min underbara man David Watson och denna fredag var det en hyllning till Prince som precis har gått bort till låten Purple Rain. Älskar att framföra våra öppningsnummer varje fredag och även känslan av team work, respekt och samarbete mellan oss proffsdansare.

Kvartsfinal Let´s Dance Wssberg Watson

Vi dansade vår tango till låten Vingar av Mikael Rickfors som var på plats i publiken denna fredag för att stötta och heja på Thomas. Vilken ära att få dansa till hans låt och att han kom till studion för att önska oss lycka till!

Smink Let´s Dance Malin Watson

Jag blev sminkad och friserad av superduktiga Mia Bengtsson. Jag kände mig jättefin och redo för kvartsfinal!

Wassberg Watson Let´s Dance

Jag lyckades tyvärr riva min fina danspartner Thomas Wassberg med de vassa glas-stavarna på min klänning så att han började blöda på örat efter dansen. Dock var det inte lika dramatisk som det lät. Jag kan rapportera att han kommer överleva och är nu nästan helt återställd!! Tihi!!

Let´s Dance Kvartsfinal

Det enda tråkiga med Let´s Dance är som vanligt utröstningen och denna fredag var det tyvärr fina Linda Lindorff och duktiga Kristjan Lootus tur att lämna programmet.

Efterfest Let´s Dance

Vi är i semifinal i Let´s Dance 2016! Det är det längsta jag någonsin har kommit i tv-progammet så det tyckte jag var värt att fira med att gå på efterfesten. Vi jobbar alla så otroligt intensivt och hårt under så många månader så ibland måste man bara tillåta sig själv att släppa loss lite grann!

Kvartsfinal Let´s Dance

På fredag är det semifinal! Det känns helt overkligt! Det är Wassis och jag mot två fantastiskt duktiga tjejer Elisa Lindström och Bianca Ingrosso tillsammans med deras superduktiga danspartners Yvo Eussen och Alexander Svanberg. Nu kör vi! Vad som helst kan hända! Vi ska försöka bjuda på bra dans med teknik som domarna uppskattar men vi ska framför allt bjuda er på en show som ni sent kommer att glömma. Vi har satt in tre helt nya, (två ganska så farliga), lyft i vårt andra dansnummer! Vem vet vad som kommer att hända? Inte vi i alla fall, men om man vill lyckas gäller det att satsa allt! Det får bära eller brista eller som Thomas sa i fredags, har man gett sig in i leken så får man leken tåla!! Nu kör vi!! Semifinal i Let´s Dance 2016! Wohoo!!!!

(69)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar