Annons
Annons

Glädjefyllda tårar!

Skolavslutning för våra underbara killar! Förskoleklass för James och 2:an för Alex. Vilken dag! OMG! David och jag kunde som tur var ta ledigt hela dagen och bara njuta av våra barn. Vi startade i James klassrum där det bjöds på sång, dans, diplomutdelning och fika.

Annons

Som tur var hade Alexs klass mys, glassätande och filmtittande med sina fantastiska lärare samtidigt utan föräldrars närvarande vilket gjorde att vi båda kunde vara hos James under hans allra första avslutning i klassrummet.

Stolt dimplom-mottagare!

When you are more into taking the crazy picture than your kids! They just were not that into it.

En helt magisk dag, på riktigt! Skolavslutning utomhus på en uppbyggd scen, lärararna i svenska folkdräkter, levande musik på fiol och piano, printade programupplag och all fokus på barnen. Det viktigaste vi har här i livet. Tårarna ville aldrig sluta rinna när barnen sjöng. Tur att jag hade solglasögon. En dag jag aldrig kommer att glömma. Någonsin.

Best Buddies! James and Ted. Efter avslutningen åkte vi iväg och åt en fantastisk lunch tillsammans med deras kompisar, syskon mammor och pappor som nu har blivit några av våra närmaste vänner. Känner mig så tacksam för vad livet har att erbjuda.

Hoppas ni alla får ett helt magiskt sommarlov!

(116)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar