Annons
Annons

Gomorron Sverige at SVT!

gomorron-sverige

I morse gästade vi Gomorron Sverige i SVT och pratade med härliga programledarna Alexander Norén och Lotta Bouvin-Sundberg om hur man bäst lyckas på dansgolvet! En superkul intervju med massor av danstips, skratt och intressanta diskussioner om vilka dansrörelser man bör använda för att lyckas attrahera en partner.

Annons

bolibompa

Vi kunde inte låta bli att ta en selfie med den berömda Bolibompa-draken. SVT:s kändaste och käraste tv-profil!

svt

En tidig morgon blev det men väl värt att stiga upp för. Vår intervju var baserad på en forskning om dans som gjorts över hela världen om hur män respektive kvinnor rör sig på dansgolvet och vilka rörelser som anses mest attraktiva. Väldigt intressant tycker vi att det nu görs mer och mer forskning om dans och att man börjar komma fram till att dans inte bara är bra för kropp och själ utan även håller hjärnan i form. Väldigt intressant eller hur? Vem vill inte hålla sig ung, smart och vältränad för resten av livet?!

dans

Efter vår intervju var det dags för David och mig att visa upp våra bästa  ”dance moves” i tv-studion. Vi bjöd på en liten cha-cha show som avslutning på denna roliga morgon hos SVT. Nu ska jag strax vidare till nästa danspartner som verkligen vill lyckas på dansgolvet i vår. Avslöjande om vem det är kommer senare under dagen. Stay tuned!!

(64)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar