Annons
Annons

Happy Morfars Day

Igår var det Fars Dag vilket David, killarna och jag firade med familjemys hela dagen lång. Det var så underbart att inte ha några måsten utan bara få vara tillsammans och göra saker ihop. Däremot var det ju också Morfars Dag, det vill säga min Fars Dag också, så jag vill gärna skriva några rader för er om min fantastiska pappa Gunnar.

Annons

Min pappa har alltid varit en helt fantastisk pappa på alla sätt och vis. Han har gett mig kloka råd, stöttat, trott på mig och oroat sig lagom mycket, ibland lite för mycket men för det mesta i lagom dos och alltid gett mig massor av kärlek. Han är rolig och smart och med honom är det lätt att prata om allting.

Jag trodde alltid att han skulle bli en underbar morfar till mina barn men att han skulle bry sig så otroligt mycket om våra barn är en helt fantastisk känsla. Han leker med dom, lär dom allt han kan och är så ofantligt involverad i båda deras liv.

Han njuter av dom, oroar sig lagom mycket för det mesta och ger de båda så mycket ömhet och kärlek vilket båda våra föräldrar gör. Min pappa och mamma var och är underbara föräldrar men jag undrar om de inte är ännu bättre morföräldrar.

Tack Pappa för att du alltid finns där för mig och för att du tror på mig och älskar våra barn så mycket. Att se dig i rollen som morfar har gjort mig så varm i hjärtat och jag ser fram emot alla stunder vi kommer att tillbringa tillsammans i framtiden och ihop med barnen.

Tack pappa Gunnar för att du är världens bästa Morfar. Vi älskar dig mer än ord kan beskriva.

(37)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar