Annons
Annons

Harry Potter saves the day!

Jag älskar verkligen mitt jobb men nu har det varit väldigt många olika evenemang på rad ett tag så jag har sett fram emot den här lördagen ganska länge. En heldag tillsammans med familjen. My Watson Boys! Vi diskuterade under veckan vad vi skulle göra och mitt förstahandsval var att åka på en cykelturs-utflykt men tyvärr så regnade det nästan hela dagen och dessutom var både David och jag ganska så slut i både knopp och kropp så därför blev det istället en väldigt lugn mysmorgon med hela familjen. Sedan Harry Potter-högläsning för killarna i vår säng vilket jag älskar.

Annons

Efter lunch såg vi en av Harry Potter-filmerna ihop. Hela familjen älskar både böckerna och filmerna. Tack Åsa Karlsson för att du ledde in oss på den vägen. (Min underbara svägerska). Regnet smattrade mot rutorna under mestadels av dagen. Ibland öste det till och med ner men istället för att deppa ihop över det så tände vi ljus i huset och kramade ihop oss på soffan och tittade på film tillsammans. En väldigt härlig lördag enligt min mening. Jag tycker verkligen om att ha mycket att göra, men när man ibland får hela dagar tillsammans med sin familj då man inte måste sticka iväg någonstans över huvud taget eller känna att man har några måsten alls, så infinner sig en frid och ett välbehövligt lugn. För mig är det guld värt och ger mig massor av energi och inspiration till framtiden.

(41)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar