Annons
Annons

Hela huset fullt av ungar!

I måndags var det studiedag i våra söners skola så därför bestämde vi oss för att ta ledigt och fylla hela huset med deras kompisar eller i fall med några av dom. En av Alexs närmaste kompisar och två av James bästa vänner som han har hängt med ända sedan förskolan kom och spenderade dagen med oss.

Annons

Det var såååå mysigt. Vi hade bunkrat upp med mat och onyttiga snacks så vi körde en ”innedag” med spel, filmer, ansiktsmålning och lekar. Alex ville bli clown och hans kompis vampyr och de yngre killarna ville alla vara Harry Potter.

Jag gjorde mitt bästa för att måla dom. Jag är ju inte jättebra ännu måste jag erkänna men ju fler gånger man gör det desto bättre blir det. Det är i alla fall väldigt kul att försöka och barnen uppskattar det något enormt. När de har blivit färdig-målade så flödar deras fantasi ännu mer än normalt och de hittar på så många roliga lekar.

Harry ”James” Potter to the rescue!

Världens sötaste clown!

Killarna lekte så fint ihop hela dagen och det kändes härligt att det för en gångs skull var vi som kunde ge dom en ledig lekdag tillsammans. Vårt schema är väldigt oregelbundet med ovanliga tider så man vet aldrig när nästa helfria dag dyker upp. Det gäller liksom att passa på när man hittar en lucka och deras fina vänner är underbara och deras föräldrar likaså. Kompisarnas familjer ställer ofta upp för oss och bjuder hem våra killar för lekdagar i tid och otid. Speciellt under perioder då de vet att vi har extra mycket att göra. Vi hjälps även alla åt med hämtning, lämning och presentinköp för kompis-kalas och andra evenemang och vi har nu lärt känna varandra så pass väl att vi faktiskt vågar be om hjälp när det krisar sig. En fin och viktig trygghet för oss att kunna få hjälp ibland och även underbart att veta att de har så fina vänner med omtänksamma familjer.

En mysig start på denna vecka. Nu är det full fart resten av december. Kan knappt förstå att det är julafton redan nästa vecka men det gäller att njuta av allt som händer. Man gör det man kan och resten får vänta. I går kväll firade vi vår födelsedagspojke James. Det blev legobygge, läsning, spel och tårta. Han är vår underbara, gosiga, busiga men omtänksamma pojke som anlände till världen på självaste Lucia-dagen för exakt sju år sedan. Vi älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå James! Fantastiska unge.

(31)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar