Annons
Annons

Idolkväll med viktigt tema!

Idol-Watson-Malin

I fredags blev jag inbjuden till livesändningen av tv-programmet Idol på TV4. Temat för kvällen var ”Det här är jag”! Idolerna hade fått välja ut sina egna låtar som de ansåg representerade dem bäst som personer. Ett superviktigt tema tycker jag. Det finns liksom inget bättre än att verkligen våga vara sig själv. Livsviktigt enligt min mening!

Annons

Malin-Watson-Idol

Min underbara och väldigt viktiga vän Sofia Hjertberg och jag fick spendera kvällen tillsammans på Idol vilket var en superbonus verkligen.

Idol-2016

Innan sändningen satt igång kom jurymedlemmen Fredrik Kempe och berättade vad vi kunde förvänta oss av kvällen. Han blev intervjuad av tv4´s duktiga programpresentatör.

Idol-2016-Watson

Stämningen i tv-studion var elektrisk! Helt otroligt. Vilken energi och glädje och massor av härliga nummer framfördes av våra superduktiga idoler under kvällen.

Farao-Groth-Malin-Watson-Idol

I en av reklampauserna blev jag tillsammans med Gazal Casselborg, (jurymedlemmen Nikki Aminis syster) intervjuad av fantastiska Farao Groth i Idol Extra som sänds live på nätet under själva programmet. Sååå kul att få vara där och prata om scen-närvaro, om vikten att vara sig själv och diskutera vilka av idolerna som lyckades bra med kvällens tema respektive mindre bra. Kolla gärna in vår intervju på Idols hemsida, Facebook-sida eller vår egen Facebook David Malin Watson.

Watson-Malin-Idol

Sofia och jag hade en helt fantastisk kväll tillsammans! Vi minglade, åt och njöt av hela live-sändningen.

Liam-Idol-2016

Min favorit under kvällen var definitivt Liam Cacatian. Fantastisk sång, ”rap”, utförande och han ägde scenen totalt ikväll enligt min mening.

Watson-Malin-Idol-Lotta-Bjurenstaedt-Waern

Jag träffade även underbara och superproffsiga Lotta Bjurenstedt Waern! Härligt att hinna mingla lite tillsammans och inte bara träffas i jobbsituationer.

2016-Idol

Ett annat proffs tycker jag är programledaren Per Lernström som kör hela programmet live utan manuskort och som till och med framförde sin egen låt i början av programmet. Kul och skickligt att memorera text till både manus och sång och framföra allt live i tv-studion.

Quincy-Jones-Malin-Watson

Juryn tyckte jag också gjorde ett otroligt bra jobb. (Här med skickliga Quincy Jones III efter livesändningen). Hårda när det behövdes och gav beröm när idolerna förtjänade det. Som Gazal Casselborg sa om sin syster jurymedlemmen Nikki Amini, ”hon är vass men med stort hjärta” vilket jag tycker jag är klockrent. Konstruktiv kritik är det bästa man kan få som artist om man verkligen vill utvecklas och lära sig att bli bättre för att uppnå mesta möjliga framgång.

Idol-Malin-Watson-Hjertberg-Sofia

Tusen tack TV4 och Sofia Hjertberg för en otroligt härlig kväll och stort lycka till alla våra fantastiska idoler! Må bästa tjej eller kille vinna och se till att ni njuter under resans gång men se framför allt till att ni är er själva till ett hundra procent i alla lägen, då har ni alla vunnit oavsett vad som händer!

(42)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar