Annons
Annons

Ingen ny liten bebis!

David Watson James Watson

Nyligen var det dags för inskolning i skolan för vår minsting James 5 år. Han fick för första gången träffa sin klassföreståndare och sina nya klasskompisar, prova att sitta i klassrummet och uppleva hur en riktig lektion går till. Sååå spännande! Några dagar senare var det avslutningsfest på förskolan och vi hade även det sista utvecklingssamtalet. Vi fick den stora pärmen överlämnad till oss med alla fina foton och bilder på de otaliga aktiviteter de har gjort under åren på förskolan. Allt fanns noggrant dokumenterat. Det känns verkligen som slutet på en era för vår lilla familj. I höst har vi helt plötsligt båda våra killar i skolan. De börjar bli stora och jag är så oerhört stolt över de båda två. Stolt över att de är bra kompisar, snälla mot sina medmänniskor och att de har massor av empati.

Annons

James Watson Malin Watsons son

Det är en spännande tid vi har framför oss. Bebistiden och småbarnsperioden är definitivt över och även om det var en mysig tid så känns det här nya stadiet ännu mer intressant. Det händer så mycket varje dag och man måste verkligen vara på hugget för att hänga med i deras utveckling. Jag är definitivt ingen mamma som längtar efter en ny bebis hela tiden. Bebisar är härliga men det blir liksom bara roligare och roligare ju äldre barnen blir tycker jag. (Nu har vi ju inte upplevt tonårsbarn ännu men hittills känner jag så i alla fall). Varje period har sin tid tycker jag och nu är det dags för nästa. Det blir definitivt ingen ny bebis i familjen Watson. David och jag tycker att det känns bra att vi är två och att dom är två. Två på två är bra för oss. Det gör att vi aldrig hamnar i ett numerärt underläge. Det känns som att vi har någon slags kontroll, för det mesta i alla fall, haha, men ni fattar. Speciellt med tanke på vilket typ av jobb vi har så känns det alldeles lagom med två underbara pojkar som älskar livet och varandra.

James Watson David Watson

Nu är du snart en skolpojke min fantastiska James! Lycka till med nästa kapitel i ditt liv. Pappa och jag kommer att finnas vid din sida för varje steg du tar och vi kommer med spänning att följa vad som kommer att hända härnäst.

(122)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar