Annons
Annons

Intervju & Plåtning Svensk Damtidning!

Igår blev vi intervjuade och plåtade för Svensk Damtidning av superduktiga journalisten Karin Ekhammar och fantastiska fotografen Per Arvidsson. Alla bilder är tagna av Per och samtliga av dessa foton är tagna förra sommaren då vi blev intervjuade senast för samma tidning.

Annons

Som tur var blev den en solig och fin dag även denna gång men väldigt blåsigt så vi är mycket nyfikna på resultatet av bilderna från igår.

Båda våra killar var med på plåtningen denna gång också och de var väldigt tålmodiga måste jag säga. Inte lätt att stå still och le framför kameran när man har så mycket spring i benen. Så fort intervjun var över dock så tog vi ner barnen till sjön och badade, solade och läste Harry Potter på stranden. Såååå mysigt!

Jag har dock inga problem framför kameran. Jag älskar att bli fotad eller filmad eller både och. Haha! Man skulle ju nästan kunna tro att jag tycker om att få uppmärksamhet.

Både journalisten Karin Ekhammar och fotografen Per Arvidsson var väldigt fina och härliga med barnen vilket vi verkligen uppskattar.

Hand in hand. You and Me Babes. Always.

Tusen tack Karin och Per för en superdag! Stora varma kramar från hela Familjen Watson.

(54)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar