Annons
Annons

Kristallengalan 2017!

I fredags fick vi den stora äran att både dansa och dela ut pris till årets bästa sport tv-profil på tv-galan Kristallen som detta år direktsändes på SVT. Kanalerna turas om att vara värdkanal för denna prestigefyllda afton. Mycket förberedelse och planering har ingått för dessa få men fantastiska minuter på scen i direktsändning. Möten med producenterna, musikansvarig, bildansvarig, kostymansvarig och danskoreografi och träning. Allt var superhemligt men vi såg verkligen fram emot denna kväll.

Annons

Vi anlände tidigt på morgonen till Älvsjömässan där alla de sista detaljerna skulle repas in under dagen och så småningom gå ut i direktsändning på kvällen. En intensiv men väldigt spännande dag.

Efter eget rep, smink, hår och genrep var det dags för mingel på röda mattan. Alltid lika kul. Älskar all förberedelse och allt hårt slit bakom kulisserna precis lika mycket som jag älskar att närvara under slutresultatet när allt börjar falla plats. Bakom kameran, framför kameran. Love it all!

Anne sminkade mig och fixade mitt hår precis som jag ville ha det. Är så tacksam för detta. It takes a village. Så är det verkligen. På TV ser vi bara glamourösa ut på grund av vårt kamerateam, bildproducent Johan Sandklef, ljus, ljud, producent, kostym, smink och hårspecialister och massor av andra experter. Vi jobbar som ett team mot ett specifikt slutmål vilket jag älskar. Alla syns inte i bild men det betyder inte att de är mindre viktiga. Tvärtom, utan dom kan vi inte leverera det vi ska. Teamwork is everything!

På TV4-minglet innan galan startade träffade vi åter igen min underbara Cha-Cha-Kung (aka Superstylisten från Hollywood) Jonas Hallberg som jag dansade med i Let´s Dance 2015. Han bor ju numera i Mexiko så vi ses bara när han är på sina blixtvisiter i Sverige emellanåt. Som tur är jobbar han ganska ofta med olika tv-program här hemma vilket jag är otroligt tacksam för. Saknar honom något enormt.

Fina Anne förvandlade en trött men glad Malin till en glamourös proffsdansare redo att inta scenen framför 1700 personer i tv-branchen. Otroligt nervöst måste jag säga. Jag har dansat framför tusentals människor i publiken i olika länder men det är alltid som mest nervöst när man dansar framför personer man känner. Pressen är då alltid som störst men herregud så kul det var! Vilken adrenalinkick!

Vi framförde vårt shownummer till vinjetten av SVT:s Sportspegelmusik. En utmaning måste jag erkänna men väldigt roligt att få dansa till en låt som alla känner igen. Är så otroligt stolt över dig Jesper Blomqvist! Efter bara knappt en veckas träning och efter en väldigt lång danspaus på nästan tre månader gick du ut och levererade framför alla dessa människor.

Med mina två favoritkillar! Ni är Bäst. Alla kategorier.

Kommer aldrig glömma denna magiska kväll! Vilken respons vi fick av publiken. Sånt går rakt in i hjärtat för alltid ska ni veta. Tack så jättemycket SVT för att vi fick den stora äran att framträda med ett dansnummer och dela ut priset till årets bästa sport TV-profil och tack TV4 och Let´s Dance för att vi fick tillåtelse att göra detta. Känner mig så tacksam och glad för denna upplevelse. Jag älskar mitt jobb som även är min passion och jag äääääääälskar live tv. Man har alltid en plan men man vet aldrig vad som kommer att hända!!!!

(34)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar