Annons
Annons

Livet är aldrig grått!

Malin David Watson

Med David känns livet aldrig grått. Det känns aldrig som vardag. Ingen dag är den andra lik och det älskar jag. Det betyder inte att vi inte har några problem eller att vi aldrig bråkar. Det betyder bara att vi aldrig har tråkigt. Från den första dagen jag träffade mitt livs kärlek förändrades mitt liv för alltid. Vi skrattar mycket, känner mycket, pratar mycket om allt. Med David kan jag ta upp precis vilka ämnen som helst. Berätta hur jag känner och vad som oroar mig. Älta små och stora problem tills vi kommer på en lösning. Han lyssnar på mig och låter mig prata av mig. Jag är så glad att jag får vara precis den jag är med honom.

Annons

Vi är så otroligt olika som personer och kommer från två helt skilda världar. Vi är olika nationaliteter men vi älskar varandra och accepterar varandra precis som vi är. Med David vet man aldrig vad som kommer att hända och jag tror att han känner samma sak med mig. Vi fortsätter att överraska varandra varje dag på gott och ont, haha, men vi vet att vi älskar varandra. Utan David hade jag inte varit den personen jag är idag. Han tar fram det bästa ur mig och även det sämsta ibland när jag blir arg men med honom kan jag alltid vara mig själv till ett hundra procent.

David, jag är så glad att vi av alla människor på hela jorden fann just varandra! Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå.

(98)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar