Annons
Annons

Livet är här och nu!

Vilken konstig dag det blev i fredags! Så många olika känslor. Vårt land, vårt sätt att leva och oskyldiga människor var helt plötsligt under attack. Vi var mitt inne i repet för kvällens öppningsnummer för Let´s Dance i Frihamnen i tv-studion när rapporter började komma in om den otäcka händelsen. Vi försökte alla sätta oss in i vad som precis hade hänt. Snart därefter kom våra chefer ner till dansgolvet och hela produktionen samlades och fick information om både vad som hade hänt och vad som skulle hända nu.

Annons

De flesta var lugna men några var skärrade och lite upprörda. Alla reagerar vi ju olika. Själv var jag ganska så lugn. Det är så fruktansvärt horribelt det som har hänt men jag kommer aldrig någonsin kunna acceptera att vi ska ändra vårt sätt att leva på grund av ett fåtal personer som försöker sätta skräck i oss. Jag är för det mesta inte en lugn person men jag har märkt att jag i allvarliga situationer på något konstigt sätt blir det. Varför vet jag inte.

David och jag var även på plats i USA den 11/9 och det var ju naturligtvis väldigt chockartat men även då var jag lugn. Då visste vi inte om tredje världskriget var på väg att bryta ut eller vad som skulla hända under det närmaste dygnet men jag tänkte att ”dör jag så dör jag”. Jag har haft ett fantastiskt liv och jag lever till fullo i vartenda ögonblick. I alla fall försöker jag det. Jag älskar livet och jag älskar mitt liv och jag önskar att jag kunde leva för alltid. Det finns så mycket roligt och härligt i världen och jag har så mycket kvar att leva för och så många saker jag fortfarande vill göra och utforska men om allt tar slut idag så är det så det är. Det är ingenting jag kan bestämma över. Däremot kan jag ansvara för mitt eget liv, mina handlingar och hur jag agerar och behandlar både mig själv och alla andra människor i min omgivning.

Personligen tycker jag att det känns som om världen blir kallare och hårdare för varje dag som går och vi människor har blivit mer egoistiska tycker jag. Det är dags att ta utvecklingen i en helt ny riktning och börja bry oss om varandra på riktigt varje dag, inte bara dagar då vi har hamnat i en krissituation.

Tack TV4 och Mastiff för att ni bestämde er för att avboka kvällens Let´s Dance-sändning och istället fokusera på den allvarliga situationen som hade uppstått i Stockholms innerstad och tack för att ni höll oss informerade, lugna och tog ett beslut som kändes som det enda rätta i denna väldigt underliga situation.

(82)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar